22 maj 2012

Tävlingspremi(e?)ären bjöd på sol =)

Hellu!I söndags var det dags för Kajsas och min första turnering ihop! Det var superbra väder, bikini och shorts på direkt! Underbart! Hade en vision om att klippa ihop en liten film att visa, men har inte hunnit med det ännu tyvärr. Kommer senare! Efter mycket bra spel i gruppen hamnade vi till slut på en tredjeplats i turneringen. Detta är vi naturligtvis inte nöjda med, utan kommer verkligen ge järnet i träningen framöver för att få till de saker som inte fungerade i söndags! Blir spännande att se hur det kommer utvecklas :)

Igår var det allså vilodag på schemat, även den blev en mycket vacker sommardag! Jag och Diana tog oss samman och åkte ut till vackra saltholmen för lite sol och mycket snack! Tack för det!
Väldigt fin sommardag!

Idag var det dock dags att sätta igång med "jobbet" igen, det blev förmiddagsträning i ett stekhett kviberg! Inte ofta det är tre såna fina dagar i rad i detta land =) Vi tackar och bockar. Blev en träning med bra side-outfokus och trots att jag fick avbryta träningen för att gå och säga till några små fotbolls-killar som stod och glodde och skrek utanför banorna så lyckades vi hålla vårt fokus. Haha! Tjejerna i Götet kommer få svårt att hålla tonårskillarna på avstånd i denna arena som vetter åt en stor fotbollsplan... ;-)

















Riktigt nice med soldäck och brassestolar vid uteplanerna i Kviberg!
kram M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar