3 feb. 2013

Hej!

I fredags var det full fest i vår lägenhet tillsammans med nästan hela zungagänget. Det dracks en hel del caipirinhas och annan alkoholhaltig dryck, spelades gitarr för fulla muggar, sjöngs allsång, samt kastades mango ned i poolen från vår balkong. (Vi hämtade den senare på natten när vi kom hem från krogen och konstaterade även att alla som badar i poolen hädanefter får ju på köpet en riktigt fräsch mangodoft).
Partysoffan
Carl demonstrerar hur man på effektivaste sätt reser sig upp från golvliggande. 
Igår tog vi oss en riktigt mysig sovmorgon och åkte vid lunch ut till Croco beach som är den andra stranden i Fortaleza förutom Beira Mar som vi tränar på. Väl där beställde vi in varsin fet hamburgertallrik (inte Mia då, hon tog lite vegetarisk sallad) och mangojuice, och så satt vi där och göttade oss ett bra tag och riktigt fördjupade oss i hur jävla bra vi har det. Efter sol och bad tog vi varsin massage i 30 minuter. Kostade 15 reais (strax över 50 kr).
Enda krokodilen på croco beach!
Mia slappar i hängmattan
Lunch!

Idag kanske vi tar oss en båttur ut på sjön, och sedan hoppas jag få med mig mina kombos på lite mixed ikväll när det blivit lite svalare.
Klem!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar