10 aug. 2012

Underbara Umeå!!

Hej på er!!
Åsa och jag är nu på plats i Umeå och har faktiskt i skrivande stund hunnit spela två matcher!! Igår fick vi gå på banan klockan 16 och det var dags att för femte gången möta Jenny/Sigrid från Umeå! Ritkigt bra stämning på läktaren, och även om Jenny och Sigrid självklart hade mest och bäst hejjaklack, så kände jag ändå publikens stöd! Tack för det!
Åsa och jag var riktigt taggade, och vi kände att det var en match vi kunde vinna om vi kunde hålla i vårt annars lite svängiga spel, och minimera våra misstag. Vi inledde alla tre seten klanderfritt med sidbyte på 5-2 till oss i de båda första och 4-1 i det tredje.

Tyvärr hann Sigge och Jenny på något sätt ikapp och kunde avsluta bäst i tredje set (21-19, 17-21, 15-12)
Känslan efter matchen var ändå bra, det kändes verkligen som att vi ändå hade fått till det spel vi önskade och det var många som tyckte att vi hade spelat riktigt bra! Jenny och Sigrid spelar idag match på vinnarsidan, och förlorar de den får de en ny chans i em mot Camilla/Kerstin! Kul att något iksulag blir i semi här i Umeå!!

Då vi igår hamnade på looser-sidan var det dags för vinna eller försvinna-match nu på morgonen. Vi fick möta Åsa Lundqvist/Lisa Sundberg som vi mötte i semin i Göteborg förra helgen och förlorade en tresetare mot!
Vi var jäkligt taggade och kände att det här ska vi bara ha! Vi upplevde att Åsa och Lisa hade en lite underlig strategi, då Åsa servade allt på Åsa och Lisa allt på mig! Dock kände vi att detta bara stärkte oss ännu mer att få dela på sideouten!

Trots att vi inte riktigt kände att vi fick till spelet alls lika bra som vi har fått bitvis hittills så kunde vi ta hem segern med 2-0 (21-19, 21-18)

Nu är vi hemma på vårt härlig hotell! Det är så himla skönt att bo på ett hotell och verkligen kunna gå hem från banan på 1 minut och ladda upp inför nästa match. Tavk Hotell Aveny för det!!
Hotell Aveny i Umeå ligger ett stenkast från planen på Rådhustorget

Vårt coola hotellrum =D
Håll i taggen till i eftermiddag nu, och se matchen mot förlorare av Karin/Tora och systrarna Rohkämper från Australien!!
Kram M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar