25 juli 2012

Malins guide till att fucka upp huvudet.

Har du senaste tiden gått och stört dig på att allt i ditt liv känns som "mellanmjölk"? Är ditt liv helt enkelt FÖR strukturerat? Är du trött på vardagsrutinen? Behöver du "spänning i vardagen"?Här kommer 10 enkla knep för att fucka upp huvudet.

1. Jobba heltid. (Gärna som timanställd).

2. Satsa helhjärtat på en idrott. (Här kan du med fördel välja en idrott med så kort och intensiv säsong som möjligt. Gärna beachvolleyboll).

3. Skaffa en anledning att ta ledigt en dag i veckan. Då du är timanställd kan detta resultera i att du då behöver jobba in timmar som du missar då du är ledig. Detta ses bara positivt på fuckup-listan!

4. Då du sysslar med en idrott, lägg dig gärna på en nivå strax under eliten. Du får extra spänning i att kvalificera dig till tävlingarna, samt du försvårar planering då du aldrig vet mer än ca 4 dagar i förväg vart du ska resa, tävla samt bo helgen därefter.

5. Lämna gärna värdefulla föremål synliga i din parkerade bil. (Här utlovas en hel massa spänning i form av att exempelvis gå en vecka helt utan betal-kort, samt en del pyssel med att ta nytt foto till körkortet. Du kan även få äran att köra/åka i en bil i ca 3 timmar, utan någon ruta på förarsidan).

6. Då du valt en idrott med tävlingar som spelas på olika orter, välj att bosätta dig där ingen annan bor (exempelvis Karlskrona - Sveriges rövhål). Detta innebär mycket planeringstid för transport. Även många trevliga diskussioner med SJ:s tågvärdar kan uppstå.

7. Försök att planera för din framtid, men misslyckas gärna! (Här kan man bland annat kategorisera en önskad flytt till Norge. Sök jobb, men få inga).

8. I din jakt på jobb, ansök om en norsk legitimation som sjukgymnast! Betala 1800 kr och var sedan för korkad för att fatta vilka blanketter som ska bifogas. Kravbrevet du får tillbaka kan roa dig i flera timmar!

9. Under en vecka då du har extremt lite tid, bestäm dig för att göra debut på WT! Anti-dopingprogrammets vältränade atleter ger dig garanterat den boost du behöver inför tävling! (Var noga med att avsätta de 90 minuter programmet tar).

10. För extra kryddning, tillsätt ett dåligt självförtroende, eller varför inte någon slags utseende-komplex? Har du till exempel inte väldigt stor näsa..? Jag tror nog inte det är svårt att hitta något om man säger så.

Lycka till nu allihopa!!
 ...och glöm inte att ha kul på vägen =)

3 kommentarer:

  1. Va inte bitter! du verkar haft de tufft senaste! upp me hakan, jag diggar dig iaf!

    /poppe

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Underbart Malin!!
    /Ida

    SvaraRadera