2 jan. 2014

Beachvolleyboll

Nu var det så extremt länge sedan jag såg, rörde vid, tänkte på eller bloggade om beachvolleyboll, att jag har faktiskt glömt bort vad det är för något. Måste friska upp mitt minne.

Här ska beachvolleyboll spelas.

Men här blir det oftast att vi svennar får spela.

Såhär ser tjejer ut som spelar beachvolleyboll:

Och detta är killarna:

Här är en mammut.


När man spelar beachvolleyboll får man poäng genom att döda bollen på motståndarnas sida, alternativt att de gör ett misstag. De vanligaste anfallen är spike, poke och shot. Spike är en hård smash, poke är lite samma som på facebook (fast om du är ett retard och har facebook på svenska heter det typ peta eller snudda eller något helt efterblivet. "Adam har snuddat vid dig." Ah ok, men vafan betyder det då? Vi kanske bara satt bredvid på bussen eller nåt. Jaja, poke i beachvb är något liknande). Shot är lite motsatsen till vad det är i riktiga livet. Ni vet hur de riktigt stora och tuffa sitter i baren och shotar? I beachvb är shoten oftast något som endast mesen tar till.

Det var allt man behöver veta om beachvolleyboll inför sommaren -14! 

P.S Du behöver även gå ner lite i vikt. D.S

P.S 2 Det är en sak i bild nr 3 som jag inte riktigt anser överrensstämmer med verkligheten och det är att  beachvolleybollspelare sällan har nummer 12 och 15 på matchkläder. Vanligtvis är det 1 och 2 som gäller. (Ville inte att ni skulle få en sned uppfattning om sporten.)

Skrivet av 
Malin Linde 5b.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar