24 jan. 2013

Ny lägenhet!

 Nu har vi flyttat ifrån "zungahouse" till vår egen lilla lya som ligger 15 våningar upp i ett av Fortalezas gigantiska höghus. Jag och Mia bor nu med göteborgaren Martin Appelgren och den för Sveriges beachvärld ännu okända Carl Näslund från Stockholm.

Lägenheten är hur fräsch och fin som helst och ser mest ut som ett hotellrum. Två sovrum finns och storhjärtade som vi är lät vi grabbarna ta det med störst säng (Martins ben stack typ ut 0,5 meter i vår).

Vi har ca 5 minuters promenad ner till banorna och idag var den beach kl 07 imorse och sedan ledigt på eftermiddagen vilket betyder gym. Vi gick tillsammans med Martin och Carl och hade lite kollektiv-gymning vilket var trevligt =)

Imorgon blir det 2 pass med beachvolley vilket summerar träningsveckan till 8 pass. Eventuellt blir det turnering på lördag, annars ledigt! Blir välkommet för dessa stackars spagettisarna till ben.

Karin har varit med några pass denna veckan vilket såklart alltid ger lite extra energi, och även Marcio och hans partner Fernadao tränar på banan bredvid om man behöver lite extra inspiration ;-)

Havsutsikten :P



Tror det bor ca 4 miljoner i Fortaleza..

Killarna softar i hängmattan :P

Vårt sovrum


Poolen 15 våningar ner, hade dykt om den varit djupare...

Mias plugghörna
Ikväll blir det nog en tur till marknaden, eller kanske en acai, eller kanske ett kvällsdopp i den 25-gradiga vattnet..

Får se ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar