10 feb. 2014

The Sunshine state!

Väl framme och installerade i solskensstaten! Resan gick fint, trots en försening i New York på grund av snöoväder. Svårt att förstå när man väl kom fram!

Martin och jag bor i en lägenhet ca 6 minuters cykelväg från banorna och Alexander och Carl bor tillsammans med en serbisk tjej i en lägenhet precis bredvid. Första veckan spenderades med att förutom köra 4 beachpass + 2 fys, även lokalisera sig i staden, storhandla, skaffa mobilnummer och cyklar.

Upplägget för mig är 5 tränarledda beachpass i veckan + 3 fys i sanden samt gym. Coachen Victor kommer från Brasilien och är här tillsammans med ett av sina lag därifrån. Dessa tillsammans med serbiska Svetlana, amerikanska Megan samt Raquel utgör min träningsgrupp. Victor är väldigt tekniskt orienterad, gillar många reps (!!!) samt är även en väldigt pedagogisk och sympatisk.

Grabbarna kör på brazilian style och kör ca 10 pass i veckan. Usch! ;-)

Vädret är är så länge riktigt kyligt när solen inte är framme, men steker annars på riktigt bra! Vi skandinaver har varit väldigt tacksamma för den första molniga veckan som gav oss en hyffsat mjuk start.

Banorna vi tränar på ligger inte vid stranden så igår fick vi lite abstinens och gav oss ut för att kika på en av världens finaste stränder, st Pete beach!
Vårt sovrum
Djurliv: 70% ödlor, 15% ekorrar, 10% katter, 5% kackerlackor

Banorna
St Pete Beach!
Nöjd kille =)
Solnedgång
Vi snakkes!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar